Over Workshopreeks: naar een natuurinclusief bedrijf, van je kavel tot je keten

Workshopreeks: naar een natuurinclusief bedrijf, van je kavel tot je keten

Chemiebedrijven die aan de slag willen met natuurlijk kapitaal, opgelet: in oktober start een nieuwe workshopreeks over natuurlijk kapitaal in jouw sector.

Na vier sessies heb jij de handvatten om beter met de natuur mee te werken. Dat is essentieel, want juist chemiebedrijven zijn sterkafhankelijk van natuurlijke hulpbronnen en grondstoffen, zoals land, water en hout. Tegelijkertijd heeft de sector veel impact op natuurlijk kapitaal via schadelijke emissies naar bodem, water en lucht. Om het natuurlijk kapitaal niet uit te putten, is het van belang je negatieve impact te minimaliseren. Of nog beter, positief te maken. Ook omdat dat steeds vaker wettelijk verplicht is. Aan de slag dus!

Meer informatie is te vinden op de website van de workshopreeks.

Prijzen

Deelname aan de workshopreeks kost 2.750 euro per organisatie, exclusief btw. Is jouw organisatie partner van MVO Nederland? Dan krijg je een korting van 1000 euro en neem je deel voor 1.750 euro, exclusief btw.

In de deelnameprijs is deelname van 2 tot 4 personen per organisatie inbegrepen. Wel vragen we je om één centrale persoon van de organisatie af te vaardigen naar alle bijeenkomsten. Per bijeenkomst kunnen andere aanvullende collega’s aansluiten.

Locatie: Centraal gelegen in Nederland, n.t.b.