Over Webcast: The roles of chemists and engineers to accelerate sustainable aviation

Webcast: The roles of chemists and engineers to accelerate sustainable aviation

De Chemie Maatschappij Groep van de KNCV organiseert een webcast over duurzame luchtvaart op de faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek van de TU Delft. Deze webcast is een sluitstuk van onze technische en maatschappelijke inventarisatie op het onderwerp duurzame luchtvaartbrandstoffen.

Deze webcast gaat over de cruciale rollen die chemici en ingenieurs spelen bij het versnellen van de vooruitgang op het gebied van duurzame luchtvaart. Zij zullen verschillende mogelijkheden verkennen waarop zij kunnen bijdragen, zoals het ontwikkelen van lichtere materialen, het onderzoeken van nieuwe brandstoffen en het betrekken van de samenleving. Bovendien zal het panel hun eigen rollen bespreken en hoe Nederland en de EU het voortouw kunnen nemen.

De webcast vindt plaats op 26 juni van 17:00 tot 18:30 uur (ontvangst vanaf 16:45 uur). Het evenement zal in het Engels gehouden worden. Als je in de buurt bent, kom de TU Delft en blijf na afloop gezellig hangen voor een drankje en een hapje. Eén drankje en de snacks zijn inbegrepen in het inschrijfgeld. CMG leden mogen zich aanmelden voor het KNCV studententarief. Om je aan te melden, ga naar: cmg.kncv.nl/webcast

Vragen? Neem dan contact op met Fons Janssen via fonsjanssen@live.nl of +31625197680

Prijzen

KNCV-leden € 15,-
Niet-leden € 25,-
Studenten (BSc and MSc) € 5,-

Registreer nu!